Crestes de cabell d'àngel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500gr. de farina de blat
  • 1 cullerada sopera de matafaluga
  • Oli d'oliva verge
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1/4 de copa d'anís sec
  • 1 lata de cabell d'àngel de 500gr.

4 racions

Elaboració

En un bol, posa la farina els dos gots d'oli, el vi blanc, la matafaluga i l'anís.
Amassar tot i estendre la massa amb un corro fins que quedi ben fina.
Tallar les crestes i donar-los forma.
Posar el centre de les crestes, el cabell d'àngel,tanca-les i fregeix amb oli abundant. Deixa-les refredar i arrebossa-les amb el sucre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3071 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
quins pastissets més bons! M'encanta fer-ne i menjar-ne.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: