Milfulls de porros
Ingredients
- 4 porros normals
- un tetrabric petit de crema de llet
- 2 cullerades de farina
- 2 plaques de milfulles (Hojaldre)
- 1 rovell d'ou
- sal
- pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
Farcit:
-Primer que tot hem de netejar i pelar els porros. Els tallarem a la "juliana" i només volem la part blanca, MAI  la part verda.
-Posem una olla al foc amb aigua i sal i fem bullir els porros durant 15 minuts, escorrem l'aigua.
-Una vegada estan ben escorreguts, posem una paella al foc amb mantega i una mica d'oli, quan la mantega estigui desfeta hi possem els porros escorreguts i els sofregim. 
-Una vegada sofregits hi posem les dos cullerades de farina i la cuinem, quan la farina esta ben cuinada aboquem el tetrabric de crema de llet i remenen bé i deixem cuinar, després hi posem el rovell de l'ou i remenem molt bé. Reservem.
Muntatge:
- Escalfem el forn a 180º
- Amb una safata que pugui anar al forn estirem la massa del milfulles. A la safata és bo col·locar-hi paper de cuina i així no s'enganxa.Quan la massa estigui estirada i posem el farcit, el repartim bé.
- Jo personalment faig una tapa també de la massa del mill fulls la poso a sobre i tanco pels costats.
- Amb la clara de l'ou pinto el pastís i el col·loco al forn durant uns 30 minuts.
														
 1h
 1h 
Notes
Podeu presentar-lo directament a la safata del forn o també fer tartaletes individuals
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3045 visites.
 3045 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Carns
 Carns Hamburguesa
 Hamburguesa Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres
 Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram