Tiramisú al cafè

Ingredients

  • 4 rovells d’ou.
  • 125 g de sucre.
  • 500 g de formatge mascarpone.
  • 3 cues de gelatina.
  • 125 g de nata semimuntada sense sucre.
  • Cafè.
  • Cacau en pols.
  • Bescuits.

Elaboració

Munteu els rovells amb la batedora.
Afegiu-hi el sucre a punt de bola amb la gelatina. Continueu muntant fins que es refredi.
Afegiu-hi el formatge mascarpone i la nata semi-muntada.
Aneu alternant capes de tiramisú amb bescuits sucats amb cafè.
Finalment, empolvoreu pel damunt amb cacau en pols.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Flora Martinez diu:
Quin tipo de formatge es el mascarpone?
Com es el sucre a punt de bola?

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: