Aperitiu de pasta de full

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una lamina de pasta de full fresca o descongelada
  • Un rovell d'ou
  • Formatge rallat
  • Herbes aromariques: julivert, farigola, romani, etc..
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Escalfeu el forn de dalt i de baix a 180 graus
Si la pasta de full es molt gruixuda estireu-la una mica amb un corro de pastisseria, o amb un ampolla ben neta.
Bateu en un got o bol el rovell d'ou
Pinteu la pasta de full amb el rovell d'ou batut
Escampeu per sobre el formatge rallat: apretant-lo amb els dits per que s'enganxi
Escampeu per sobre les herbes aromàtiques al vostre gust
Salpebreu
Talleu a "cigarrets"
A la plata del forn i poseu un paper de forn i a sobre els "cigarrets"
Poseu al forn 10 o 15 minuts: fins que sigui daurat

25min

Notes

Tambe hi podeu possar varies classes de formatge, o inclos una mica de sobrassada, quedareu com uns artistes


Recepta de cuina de Aperitiu de pasta de full
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Aperitiu de pasta de full
per Domènec Garrofé
Recepta de cuina de Aperitiu de pasta de full
per Domènec Garrofé

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: