Aperitiu d'anxova amb formatge gratinat

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Barra de pa prima i llarga del dia abans
  • Mantega
  • Formatge emmental rallat
  • 1 llauna d'anxoves

10 racions

Elaboració

Enceneu el gratinador del forn, que es vagi escalfant
Talleu llesques de pa al biaix: per que us quedin mes allargadetes
Unteu-les amb mantega
Poseu-ho sobre cada llesca un trosset d'anxova: jo reparteixo una una anxova en tres.
Espolseu el formatge rallat sobre el pa
Poseu-ho a gratinar fins que sigui dauradet: cal vigilar-ho

15min

Notes

Amb aquesta recepta la meva mare es va "lligar" el meu pare: mireu si esta bo


Recepta de cuina de Aperitiu d'anxova amb formatge gratinat

Mireu que xules: i fan una olor tan bona

Recepta de cuina de Aperitiu d'anxova amb formatge gratinat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Nadine Dhaen diu:
hola

me encanta esa receta!! soy belga y no hablo catalan pero entiendo el texto de esta receta. Muchas gracias!
un abrazo
nadine

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: