Llom amb pinya i bacó

Ingredients

  • Un Kg. de llom (tot d'una peça)
  • Un pot gran de pinya amb almívar
  • Uns 10 talls de bacó tallat ben fins
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre

6 racions

Utensilis

Una safata gran

Elaboració

Es talla el llom en talls verticals de la mida d'un centímetre, sense arribar al final, con si volguessis fer llibrets. Salpebrar i anar ficant un llibret de bacó i un altre de pinya, partida pel mig i al acabar el proces ficar-hi una malla o lligar-lo amb fil.
Col·locar en una safata l'oli d'oliva i la meitat de la pinya i es posa al forn a 180º durant una mig hora. Es tira la resta del suc de pinya i es deixa al forn durant una hora aproximadament girant-lo de tant en tant , es poden ficar la resta de les rodanxes de pinya escampades per la safata, queden molt bones.
Es treu del suc, es deixa refredar i es talla a rodanxes de un centímetre i abans de servis es ruixa amb el suc ben calent.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: