Piruletes de kiwi i maduixa amb xocolata

Ingredients

  • Maduixes
  • Kiwi
  • Cobertura de xocolata negra
  • Palets de fusta

5 racions

Utensilis

Cogelador

Elaboració

En primer lloc netegem bé les maduixes i les partim per la meitat. I el kiwi el pelem i tallem a rodanxes no gaire primes.
Hi punxem el pal, ho col·loquem damunt d'un paper vegetal i cap al congelador durant una hora.
Passada aquesta hora, posem en un bol cobertura de xocolata negra a desfer i quan estigui ben brillant i es remeni bé agafem cadascuna de la fruita i la suquem dins la xocolata.
A l'estar la fruita congelada, la xocolata agafarà una temperatura molt baixa i de seguida quedarà solidificada.
Només caldrà posar-la a la zona zero de la manera per mantenir-ne la temperatura i treure-la a l'hora de menjar, tot posant-la en una safata.

1h

Notes

Jo ho acompanyaria amb un vi dolç


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: