Quinoa amb verdures

Ingredients

  • 50gr de quinoa
  • 100ml d'aigua
  • Una pastanaga
  • Un tros de pebrot vermell
  • Un tros de carbassó
  • Dos xampinyons
  • Salsa de soja
  • Oli

Elaboració

La quinoa la rentarem molt bé abans de coure-la. Agafarem un colador i hi posarem la quinoa i la posarem sota l'aixeta i anirem remenant amb la mà, fins que surti l'aigua neta i clara.
Posem l'aigua en un cassó i quan arrenqui el bull hi afegirem la quinoa, baixarem el foc i ho taparem. De tant en tant remenarem, fins que la quinoa s'hagi begut tota l'aigua i deixi anar un filet blanc i quedi una boleta transparent. En aquest punt, la quinoa estarà cuita.
No he posat sal donat que després posaré salsa de soja a les verdures, i aquesta és força salada.
Mentre la quinoa va fent el seu xup xup, anem tallant les verdures en forma de bastonets.
En un wok, cassó o el que tingueu per anar al foc, poseu un rajolí d'oli i hi afegiu les verdures. Jo primer he posat la pastanaga i el pebrot i al cap d'una estona he afegit el carbassó i els xampinyons laminats. I he anat remenant.
Un cop estan quasi cuites, poso un rajolinet de salsa de soja i remeno. De totes maneres, la verdura no la deixo excessivament cuita, tampoc al dente. Un entremig...
Quan ja està quasi fet, afegeixo la quinoa a les verdures i ho deixo una estoneta que els gustos es vagin fonent.
Finalment, emplatem, olorem i degustem.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6712 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: