Ous xiti

Ingredients

  • 6 ous durs
  • 100 grms de gambes
  • 100 grms. de xampinyons
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 1/4 de litre de llet
  • 1 rovell d'ou
  • Formatge ratllat

3 racions

Elaboració

Bullim les gambes i les piquem.
Piquem i fregim els xampis.
Amb la farina mantega i llet fem la beixamel, quant estigui fora del foc i posem el rovell d'ou i barrejem.
Tallar els ous per la mitad treure el rovell axafal i barreja amb les gambes xampis i unes cullerades de beixamel.
Els posem a una safata de forn, els cubrim amb la resta de la salsa , posem al damunt formatge ratllat i gratinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: