Sonsos

Ingredients

  • Sonsos ben frescos, uns 200 grs. per comensal
  • Farina de fregir peix
  • Oli
  • Sal

Elaboració

Renteu el sonso en un colador, sota l'aixeta, deixeu que escorri tota l'aigua. Saleu en el mateix colador procurant que quedi salat uniformement. Poseu l'oli al foc. L'oli ha de ser abundant, ben bé un dit en una paella.
Poseu un grapat de farina en una bossa de plàstic i feu-hi saltar un grapat de sonsos dintre que quedin ben enfarinats. Tot seguit traieu los de la farina i feu-los saltar en un altre colador per treure'n l'excès de farina. Comproveu la temperatura de l'oli tirant un sonso a la paella. Si ja està prou calenta neu fregint per tandes. Enrossiu-los bé. Aneu repetint l'operació amb la resta de sonsos fins acabar-los.

Notes

El truc de la bossa de plàstic per arrebossar-los en farina, fa que us quedi aquesta ben repartida i a més no embruten cap estri.
Feu una bona plata de pa amb tomàquet per servir-los i un bon vi blanc per acompanyar-los. Èxit garantit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: