Cresta de sardines amb verdures

Ingredients

  • 1 cresta de pasta brisa, comprada ja feta
  • 10 sardines
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot verd
  • 3 grans d'all
  • Oli, sal

2 racions

Utensilis

Placa de forn, paella

Elaboració

Posem a escalfar el forn, a 200º.
Es netegen les sardines d'escates, cap, cua i espina dorsal i laterals (intentarem que quedin ben netes, amb el mínim d'espines possible).
Pelem i tallem els alls a làmines. Els fregim una mica
Pelem i tallem la ceba i el pebrot verd a la juliana. Els afegim als alls laminats.
Agafem una placa de forn i estenem bé la cresta de pasta brisa.
Aboquem i escampem bé les verdures que ja tenim cuites.
Col·loquem a sobre les sardines ben netes -si volem, podem separar els dos filets de cada sardina-.
Tanquem la pasta brisa, que ens quedarà com si fos una cresta gran de tonyina, però amb els ingredients que hem posat.
Amb els dits, anem prement les vores, perquè quedi tancada. Fem un forat al centre perquè respiri.
Ja podem posar al forn, i deixar de 25 a 30 minuts.

1h

Notes

Abans de posar-ho al forn, podeu pintar la cresta amb ou, que farà que quedi més lluenta.
En comptes de sardines, podeu fer-ho amb seitons frescos, que potser seran més fàcils de netejar d'espines.


Recepta de cuina de Cresta de sardines amb verdures

Cresta de sardines

Recepta de cuina de Cresta de sardines amb verdures

Cresta sardines oberta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: