Verats marinats
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Per 4 verats-200cl de vi blanc-50cl de vinagre de xeres-2c/s de pebre en negre en pols-1c/s de sal gruixuda-1c/s de pebre vermell en pols-
4 racions
Utensilis
Un ganivet , una esorredora una plata fonda.
Elaboració
Netegem de cap i tripa els verats ben nets , i després els desespinem i els separem en filets. Seguidament els posem a marinar amb els ingredients a dalt indicats ; durant unes hores ; mínim tres hores , màxim cinc hores. Un cop passat el temps de marinar , els traiem del recipient i nomes escorreguts estaran a punt per acompanyar amb llimona o menjar sols.
30min
Notes
El temps d'elaboració s'enten que es el temps de preprar el peix i el marinat.El tmeps de marinat ja es descriu a la recepte.


Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3831 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.