Torrades dolces

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Xina → Shangai
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2/5 Litres de llet
  • 4 ous (rovell)
  • Pa Bimbo
  • 4 cullerades de sucre

4 racions

Elaboració

Primer ompli un bol de llet , després bat els ous en l'altre bol . Agafa el pa Bimbo i suca'l en la llet i en l'ou , després `posa a fregir el pa en la paella a foc lent aneu girant el pa per que no es socarrimi . Quan vegi que estigui groc i no gotegi tiri suaument el sucre sobre el pa .

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: