Torrades dolces

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Xina → Shangai
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2/5 Litres de llet
  • 4 ous (rovell)
  • Pa Bimbo
  • 4 cullerades de sucre

4 racions

Elaboració

Primer ompli un bol de llet , després bat els ous en l'altre bol . Agafa el pa Bimbo i suca'l en la llet i en l'ou , després `posa a fregir el pa en la paella a foc lent aneu girant el pa per que no es socarrimi . Quan vegi que estigui groc i no gotegi tiri suaument el sucre sobre el pa .

20min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: