Granissat de préssec
Ingredients
- 1 kg de préssecs madurs
- 500 ml de cointreau o licor de préssec
- 1 barra de gelat de vainilla
- 8 o 10 glaçons de gel
4 racions
Elaboració
Peleu els préssecs, trossegeu-los i tritureu-los amb la batedora
Afegiu-hi el cointreau o el licor de préssec. Barregeu-ho, afegiu-hi
els glaçons de gel, remeneu uns minuts i poseu-ho al congelador unes
hores. Retireu-ho i grateu-ho amb l'ajuda d'una cullera fins que tingui
textura de granissat. Serviu-ho en una copa acompanyat d'una bola de
gelat de vainilla
20min
Notes
Pesdó em vaig passar d'un 0 son 50 ml
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions