Petit pastis de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2/5 Litres de l'aigua
  • 2/5 Grams de farina
  • 5 peces de fruita (diferents o iguals)
  • Mig pot de melmelada
  • Llevadora

5 racions

Elaboració

Barregem l'aigua i la farina fins formar una massa, el deixem reposar mentre agafem la fruita i la netegem, la tallem per la meitat i agafem una meitat de cada fruita i la tallem a trossets petits la deixem reposar.
Agafem la massa i la posem en un motlle de pastis, hi tirem els trossets de fruita petits i la llevadora, ho barregem . comprovem que la part de dalt estigui pla posem al forn.
Mentrestant tallem les altres meitats de les fruites d'una mida mes aviat grossa.
Quan el pastis hagi acabat agafem la melmelada i la untem a sobre i per acabar i col·loquem les meitats de fruites a sobre de manera que formin la forma que més ens agradi, i si son fruites petites no cal que tallem.

30min

Notes

estaria bé que al voltant del pastis hi poseu unes maduixes tallades pel mig . quedaria un aspecte mes elegant.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: