Petit pastis de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2/5 Litres de l'aigua
  • 2/5 Grams de farina
  • 5 peces de fruita (diferents o iguals)
  • Mig pot de melmelada
  • Llevadora

5 racions

Elaboració

Barregem l'aigua i la farina fins formar una massa, el deixem reposar mentre agafem la fruita i la netegem, la tallem per la meitat i agafem una meitat de cada fruita i la tallem a trossets petits la deixem reposar.
Agafem la massa i la posem en un motlle de pastis, hi tirem els trossets de fruita petits i la llevadora, ho barregem . comprovem que la part de dalt estigui pla posem al forn.
Mentrestant tallem les altres meitats de les fruites d'una mida mes aviat grossa.
Quan el pastis hagi acabat agafem la melmelada i la untem a sobre i per acabar i col·loquem les meitats de fruites a sobre de manera que formin la forma que més ens agradi, i si son fruites petites no cal que tallem.

30min

Notes

estaria bé que al voltant del pastis hi poseu unes maduixes tallades pel mig . quedaria un aspecte mes elegant.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: