Gelat de vainilla amb codony i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Recepta per forn
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 codonys
- 1 got de mel
- 1 got petit d’ aigua
- 1 llimona (el suc)
- ½ l. de gelat de vainilla
Elaboració
Netegeu els codonys, talleu-los pel llarg en dos o més trossos i traieu-ne el cor. Deixeu-los en remull durant una hora o més en un recipient amb aigua i suc de llimona. Poseu-los en un plata de forn, amb la pell cap amunt, tireu-hi mig got de mel i poseu-los a forn baix durant uns 30 minuts. Traieu-los, gireu-los, tireu-hi la resta de la mel i l’ aigua i torneu-los al forn uns 25 minuts. Deixeu-los refredar.
Col·loqueu uns talls de codony en una copa de servei i poseu-hi al damunt el gelat de vainilla.
1h 30min
Notes
Podeu fer la recepta també amb sucre (1 got).
Podeu decorar el plat amb canyella en pols i mel; podeu posar uns pinyons damunt del gelat i afegir-hi una mica de nata muntada.
Si voleu fer la recepta més simple pelarem i bullirem en aigua, sal i oli els codonys. Després els escorrerem i els ensucrem.
Recepta publicada al DGS per en Jaume Fàbrega.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.