Copas xocoche

Ingredients

  • 1 pot de mermelada de taronga
  • 2 rodanxes de taronga conitada o en almivar
  • 1/4 de litre de llet
  • 1 cullerada sopera de maizena
  • 1 cullerada sopera de pols de cacau pur
  • 1 1/2 CULLERADA SOPERA de sucre more

4 racions

Elaboració

Agafem 4 copas de vidre i posem al fons una capa de mermelada de taronga
En un casso posem la llet la maizena el sucre i el cacau, amb un batedor de ma anem barrejan posem al foc i anem baten fins que espessi.
Treimem del foc i no deixem de batre , amb cura posem a les copas i deixem refredar a la nevera.
En el moment de servir posem al damunt 1/2 RODANXA DE TARONGA

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: