Palmeres

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Bases de pasta de full
  • Sucre

24 racions

Elaboració

1. Netegeu bé la taula de treball. Poseu una primera base, estireu-la amb el rodet, i poseu sucre. Passeu el rodet perque el sucre s'enganxi i poseu una segona base. Passeu el rodet, i afegiu més sucre, i enganxeu-lo tot passant el rodet.
2. Porteu els dos extrems de les bases estirades cap al centre, de manera que coincideixin els extrems, i els altres dos extrems que queden també. Després agafeu un dels extrems i doblegueu per la meitat.
3. Amb un ganivet ben afilat talleu les palmeres d'un gruix d'un dit. Hi ha que fer un tall ràpid.
4. Col·loquem les palmeres en una safata de forn amb una mica de separació entre elles perquè s'inflen i creixen cap als costats.
5. Poseu-les al forn, preescalfat amb calor a dalt i a baix a 210ºC, i deixeu les coure fins que estiguin daurades, aproximadament durant 20-25 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

788 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: