Torrades de carbassó
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 llesques de pa de pagès
- 2 carbassons mitjans
- 3 cebes
- 3 ous
- Mantega
- Formatge brie
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer hem de torrar al a la torradora o al forn les llesques de pa i les reservem.
Pelem els carbassons i els tallem com si fos per fer truita, els fregim, important que no quedin massa torrats, els escorreguem d’oli al màxim; amb les cebes hem de fer el mateix procediment.
Quan tenim aquesta part acabada, hem de posar al bany maria (al foc) un tros de mantega (depèn del número d’ous, jo normalment hi tiro una cullerada sopera) no ho feu amb margarina, perd molt la gràcia, quan la mantega està desfeta hi llenceu els ous i aneu remenant, jo ho faig amb barilles, veureu que els ous es barregen amb la mantega i es van quallant poc a poc, heu d’arribar a crear com una “crema” però no queda lligada i hem de veure que els ous han quedat cuits.
Amb aquesta “crema” untem les llesques de pa, repartim el carabassó, desprès la ceba i per últim hi posem un o dos trossos de formatge Brie. Ho col•loquem al grill fins que el formatge queda fos.
Normalment jo acompanyo la torrada amb una mica d'amanida verda, són bastant contundents.
Per llepar-se els dits!
prometo posar una foto la pròxima vegada que jo les facis a casa.
														
 45min
  45min 
Notes
-Feu anar mantega de bona qualitat
-El formatge va a gustos, a mi personalment m'agrada el brie, és important que el formatge quedi fos.
-És important no deixar les torrades muntades, el pa es queda massa tou i no queda igual.
 Etiquetes: 
						Torrades
 
						Etiquetes: 
						Torrades  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5064 visites.
 5064 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  
  Pastís
 Pastís 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram