Pomes a la vainilla

Ingredients

  • Una poma golden madura per persona
  • Suc de llimona
  • Una culleradeta de vainilla en pols per poma
  • Aigua mineral, filtrada o de manantial

4 racions

Elaboració

Rentar i pelar la poma. Remullar en suc de llimona perque no s'oxidi.
La poses en un cassola amb dos dits d'aigua i la vainilla en pols, a foc mitj.
Quan comença a bullir, es deixa durant 15 minuts.
Ja està llesta!

15min


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: