Macarrons amb Sipia
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Sipia maca
- 400gr. de macarrons
- 1 Ceba i uns grans d’all
- 1 Mortaret d’all-i-oli
4 racions
Elaboració
Piquem la ceba i uns grans d’all, i fem un sofregit.
Quan estigui, hi afegim la sípia tallada a trossos, un gotet de vi blanc, i ho deixem coure.
Un cop tot és cuit, ho passem per la picadora. Que quedi amb textura de carn picada.
A part, podem bullir els macarrons, que han de quedar “al dente”.
Quan estiguin, els escorrem i els posem a la mateixa olla, hi aboquem la sípia i l’all-i-oli, hi donem quatre voltes perquè quedi tot ben conjuntat, i emplatem.
45min
Etiquetes:
I més fet per la Montse
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
En aquesta web veig que l'autora de la recepta i de la fotografia no és pas en Joan....
I un altre https://www.coopathome.ch/de/rezepte/gefuelltes-pouletbruestli/rc/75/r/13420
Aquesta també em sona de recepta. Fins hi tot la imatge és la mateixa....
Aquesta recepta em sona. Casualitat? A veure si li trobeu la semblança. https://rezepte.lemenu.ch/recipes/LM201710_64
Moltes gràcies Joan. Estic molt agraïda. Tant de bo i hagués més gent com tu. Tinc 75 anys, i a la meva època no...