Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 grapat d'espàrrecs de marge
- 250 grams de pèsols
- 150 grams de bacallà estellat i dessalat
- 3 ous de gallina lliure
- Oli d'oliva del raig
- Enciam de l'hort
2 racions
Elaboració
Es fregeixen amb oli els pèsols i els espàrrecs, i a mitja cocció si afegeix el bacallà.
Es baten els ous en un vol i si afegeixen els pèsols,els espàrrecs i el bacallà fregits i es torna a posar a la paella i quan veiem que l'ou esta quallat se li dóna la volta.
30min
Notes
Es serveix damunt d'un llit d'enciam de l'hort

Etiquetes:
Truita
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltíssimes gràcies, per les seves correccions Jordi Garcia Miquel. Una abraçada
Ummmmm te molt bona pinta....