Coca amb cireres per celíacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 gr de llet de cabra
  • 80 gr de sucre moreno
  • 50 gr de mantega
  • 4 ous
  • 25 gr llevat fresc
  • Un pessic de sal
  • 500 gr de farina de pro celin, sense gluten

Cobertura:

  • 2 Kg de cireres
  • 2 rovells d'ou
  • Sucre moreno

8 racions

Utensilis

Forn

Elaboració

Posem la llet al got de la Termomix i programem 30 segons a 40 graus velocitat 1.
Afegim el llevat i barregem 5 segons a velocitat 4.
Afegim sucre, mantega,3 ous, la farina i sal i programem 15 segons a velocitat 6 i tot seguit programem 2 minuts i mig velocitat espiga.
Treure la massa del got i escampar-la damunt de paper de forn i donar li forma de coca, posem les cireres per damunt i la deixem reposar durant 1 hora com mínim.
Pintem amb rovell d'ou i tirem sucre per damunt.
Tenim el forn pre-escalfat a 180 graus, posem la coca 25 minuts.
Deixar refredar i a menjar.

Notes

Amb aquests ingredients podem fer unes 4 coques.


Recepta de cuina de Coca amb cireres per celíacs

Coca amb cireres
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1319 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!