Pollastre farcit amb bolets
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Maspujols
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre de pagès de 2 kg
- Mig kilo de botifarra negrerra sesse budells(avabns l a
- Mig kg de bolets variats
- 1 tofona
- 2 ous
- La molla de 3 llesques de pa
- 2 cabeces d' all
- 2 pastanagues
- 12 sebes platillo
- 4 tomaquets vermells
- Sal , pebre negre,i oli d' oliva
- 2 dits de vi ranci d' un gotnormal
4 racions
Elaboració
Netejeu el pollastre i els boletsi saltejeu -los per que perdin l'aigua.
En un altra paella amb un raig d'oli. sofregiu la carn de la butifarra sense budells(previament la teniu que barrejar amb el pa i els ous.incorporeu els bolets i ratlleu la tofona pel damunt.
Salpebreu el pollastre per fora i per dins i farciu-lo amb la carn i els bolets.Poseu-lo en una plata de forn junt amb les cabeces d'alls, els tomaquets,les cebesde platillo pelades, i les pastenagues pelades i tornejadesi un raig d' oli per el damunt.
Pose-ho a coure a foc moderat a uns 160 gruas durant una hora i 30 minuts aproximadament.
A mitja coccio, incorporeu-hi el vi ranci i aneu-hi afegint petits cassons d'aigua.
Serviu-lo en una platara amb les verdures del rostit a part.
3h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.