Pollastre farcit amb bolets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Maspujols
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès de 2 kg
  • Mig kilo de botifarra negrerra sesse budells(avabns l a
  • Mig kg de bolets variats
  • 1 tofona
  • 2 ous
  • La molla de 3 llesques de pa
  • 2 cabeces d' all
  • 2 pastanagues
  • 12 sebes platillo
  • 4 tomaquets vermells
  • Sal , pebre negre,i oli d' oliva
  • 2 dits de vi ranci d' un gotnormal

4 racions

Elaboració

Netejeu el pollastre i els boletsi saltejeu -los per que perdin l'aigua.
En un altra paella amb un raig d'oli. sofregiu la carn de la butifarra sense budells(previament la teniu que barrejar amb el pa i els ous.incorporeu els bolets i ratlleu la tofona pel damunt.
Salpebreu el pollastre per fora i per dins i farciu-lo amb la carn i els bolets.Poseu-lo en una plata de forn junt amb les cabeces d'alls, els tomaquets,les cebesde platillo pelades, i les pastenagues pelades i tornejadesi un raig d' oli per el damunt.
Pose-ho a coure a foc moderat a uns 160 gruas durant una hora i 30 minuts aproximadament.
A mitja coccio, incorporeu-hi el vi ranci i aneu-hi afegint petits cassons d'aigua.
Serviu-lo en una platara amb les verdures del rostit a part.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!