Sèpia amb fesols

Ingredients

  • 1 Sèpia grossa de 1k o més
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got d'oli d' oliva del raig
  • 2 tomàquets pelats
  • un pols de pebre vermell
  • 1/2 Kg de fesols del ganxet cuits.
  • 1 got de vi blanc.
  • 1 got d'aigua

6 racions

Elaboració

Bullim els fesols amb l' olla a pressió i els reservem, guardem els suc de bullir-los.
Trinxem els alls i els posem a la cassola amb l'oli 2 minuts, tot seguit afegim la ceba 2 minuts més, després afegim la tomaca, la sal, el llorer, la sèpia i el vi.
Quant ho tenim tot ben sofregit afegim els fesols, el suc de bullir-los i un pols de pebre vermell i ho deixem coure tot junt 15 minuts.

1h 30min

Notes

Servir- ho ben calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: