Sèpia amb fesols

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 Sèpia grossa de 1k o mĂŠs
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 1 got d'oli d' oliva del raig
  • 2 tomĂ quets pelats
  • un pols de pebre vermell
  • 1/2 Kg de fesols del ganxet cuits.
  • 1 got de vi blanc.
  • 1 got d'aigua

6 racions

ElaboraciĂł

Bullim els fesols amb l' olla a pressiĂł i els reservem, guardem els suc de bullir-los.
Trinxem els alls i els posem a la cassola amb l'oli 2 minuts, tot seguit afegim la ceba 2 minuts mÊs, desprÊs afegim la tomaca, la sal, el llorer, la sèpia i el vi.
Quant ho tenim tot ben sofregit afegim els fesols, el suc de bullir-los i un pols de pebre vermell i ho deixem coure tot junt 15 minuts.

1h 30min

Notes

Servir- ho ben calent


Recepta de cuina de Sèpia amb fesols

Sèpia amb fesols
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sèpia amb fesols

Enllaça aquesta recepta:

1739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!