Patates amb costella de porc
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 1k patates
- 500 grams de costella de porc a trossets
- 2 fulls de llorer
- 1 got de vi blanc
- Oli
- Sal
- Brou de verdura
- Pebre vermell
4 racions
Elaboració
Triturem la ceba i la sofregim.
Afegim la costella i als 5 minuts afegim el got de vi tapem i deixem coure 10 minuts.
Tot seguit tallem les patates a trossets i les afegim junt amb el brou, sal, el llorer i un pessic de pebre vermell.
Deixem coure uns 20 minuts.
45min
Notes
Si no tenim brou de verdura ho podem fer amb aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3458 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.