Macarrons amb samfaina per a celĂ­acs

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 Ceba
  • 3 albergĂ­nies
  • 2 pebrots vermells
  • 2 carbassons
  • 1 pebrot verd
  • 4 tomĂ quets vermells
  • Oli
  • Sal
  • 1/2 Kg macarrons sense gluten

4 racions

ElaboraciĂł

Bullim els macarrons i els reservem.
Tallem les verdures a daus petits.
Posem l'oli a la paella i quant ĂŠs calent afegim la ceba que tregui l'aigua i seguidament afegim la resta de verdures, la sal i deixem fregir fins que brilli.
Posem els macarrons amb una cassola, tirem per damunt la samfaina i barregem.

1h

Notes

Es mes bo si el feu de bon matĂ­, aixĂ­ es confita.


Recepta de cuina de Macarrons amb samfaina per a celĂ­acs

Macarrons amb sanfaina per a celĂ­acs
per Antonieta Llaurado Llort

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Macarrons amb samfaina per a celĂ­acs

Enllaça aquesta recepta:

1271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!