Bunyols dolços de patata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 g de patates
  • 50 g de farina
  • 1 ou
  • 100 cl de llet (un dit de llet en un got)
  • Sucre
  • Sal
  • Oli

10 racions

Elaboració

Es bullen les patates al punt de sal.
Es trinxa la patata amb forquilla o amb passapuré, si tira l'ou, la llet i la farina, i es barreja tot.
Es posa l'oli a escalfar en una paella, s'agafa la pasta amb una cullera i es posa a la paella, quan la pasta es cuita es retira i es posa damunt de paper absorbent, i s'espolsa amb al sucre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: