Cor de carxofa amb ou de guatlla

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 6 ous de guatlla
  • 40 gr. caviar de truita
  • Oli per fregir

6 racions

Elaboració

- Amb una puntilla, netejar les carxofes enretirant les fulles sobrants, tallant el tronc i buidant el seu interior (fent com un niu).
- Posar a fregir amb oli d’oliva fins que estigui ben torrat, després posar-ho en paper secant.
- Afegir un ou i el caviar al seu interior. Fornejar fins que estigui cuit.

20min

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha explicat el Jordi Samper del Tast (www.tastmenjarxendur.com)


Recepta de cuina de Cor de carxofa amb ou de guatlla
Carxofa, verdura 'hivernal'
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: