Cor de carxofa amb ou de guatlla

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 6 ous de guatlla
  • 40 gr. caviar de truita
  • Oli per fregir

6 racions

Elaboració

- Amb una puntilla, netejar les carxofes enretirant les fulles sobrants, tallant el tronc i buidant el seu interior (fent com un niu).
- Posar a fregir amb oli d’oliva fins que estigui ben torrat, després posar-ho en paper secant.
- Afegir un ou i el caviar al seu interior. Fornejar fins que estigui cuit.

20min


Recepta de cuina de Cor de carxofa amb ou de guatlla

Carxofa, verdura 'hivernal'

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: