Bunyols de vent, especials

En el títol afageixo especials per les diferents formes de presentar-los.

Ingredients

  • 1/4 l de llet 200 g de farina blanca 145 g de mantega 1/2 llimona 5 ous vainilla en pols sucre i sal sucre en pols

10 racions

Elaboració

Per fer la massa dels bunyols, aboquem la llet en un cassó i hi afegim la mantega. Ho anem remenant, fins que arrenqui el bull. Després, hi afegim la farina per escaldar-la, i ho traiem de seguida del foc. Hi ratllem una mica de llimona pel damunt i ho continuem remenant.
Ara hi tirem un ou, i ho "agermanem", com diu l’avi Esteba. Anem repetint la jugada amb tots els ous. I ho remenem, fins que la cullera s'hi aguanti sola!
Agafarem la massa amb una cullera, i anirem fent els bunyols en l'oli ben calent. Mireu com es fregeixen i com es van girant tots sols! Per acabar-los, hi tirarem força sucre en pols per sobre.(surten uns 50. depen de la mida)
També tenim dues opcions mes una es que els podem farcir i l’altre es que els podem coure al forn i els convertim amb profiteroles i l'altre opció es agafar figues seques, els posem en remull amb granatge, les escurrim, sequem be, les suquem a la pasta i a fregir.

1h

Notes

Tots son bons, i mes si els reguem amb mel........els de figa son la hostia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1838 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: