Braç florenti

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1pasta fullada
  • 6talls fins de pernil dolç
  • 6talls de formatge hawarti
  • Espinacs bullits (molt escorreguts)
  • 1ou petit batut
  • Formatge ratllat

5 racions

Elaboració

Agafar la pasta fullada l'estirem una mica.
Possem el pernil dolç
Damunt els talls de formatge
Posem els espinacs (si agrada mes es poden saltejar amb un xic d'oli)
Enrrotllem, possem a la plata de forn
Pintem amb l'ou batut.
Possem el formatge rallat i al forn fins que estigui cuit.

30min

Notes

Servir tebi.
Podem acompanyar amb una amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: