Bullit amb bledas, porro i patates

Categoria:
Típica de: Espanya → baix camp
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg.de blede.
  • 3 porros.
  • 1/2 kg de patates.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

En una olla es posa 1/2 litre d'aigua al foc,si afeixeigen les fulles de bledes ben netes a trosos Si no fossin gaire tendres es treuen els fils de les tiges i a l'olla.
Les patates es pelen, es renten es fan a trossos i a l'olla, lo mateix amb els porros.
Una mica de sal, no gaire la bleda ya en don.
Es deix bullí. Cuan está cuit es pot servir amb un bon rag d'oli d'oliva pel damunt.

20min

Notes

Si es bol es pot fer en purè,anan en conte que al cul de l'olla no ens quedi xens de terra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: