Torrada nòrdica

Sopars informals

Ingredients

  • 3 llesques de pa de pages
  • Maionesa
  • 1 alvocat
  • 1 tomaquet gran dels d'amanir
  • 1sobre de salmo fumat
  • 3 ous durs
  • Fulles tendres d'apit picades

3 racions

Elaboració

Torrem una mica el pa.
Untem de maionesa.
Posem rodanxes fines de tomaquet
Talls d'alvocat
Rodanxes d'ou
Talls de salmo.
Posem el trixat de fulles d'apit al damunt

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: