Trufes pastisseres

Ingredients

  • 200 grams de xocolata de vainilla (negra)
  • 1 ó 2 rovells d'ou
  • 100 grams de mantega
  • 150 grams de nata
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades d'aigua
  • 150 grams de fideus de xocolata

Elaboració

Poseu en un cassó 200 grams de xocolata, juntament l'aigua i el sucre, al bany maria; deixeu que quedi ben desfet.
Traieu-ho del foc i afegiu-hi els rovells d'ou; remeneu-ho amb un petit batedor i torneu-ho a posar al foc, sense deixar de remenar fins que arrenqui el bull i llavors traieu-ho del foc.
Deixeu-ho refredar una estona i aleshores poseu-hi la mantega; quan ja estigui ben barrejat deixeu-ho refredar completament i llavors podeu afegir-hi la nata. Poseu-ho a la nevera Si es té pressa al congelador), i deixeu-l'hi fins que prengui la consistència desitjada.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
La nata... Muntada?
Mar Guerra diu:
jo la vaig posar sense muntar i van quedar boníssimes :)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: