Llom de bacallà amb saltat de temporada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà dessalat al punt
  • Bolets variats(xampinyons,gírgoles,ceps,rovellons,...)
  • Fruits secs variats(panses,nous,...)
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Escalfar una paella amb una mica d'oli.
Quan estigui ben calenta,fer el llom de bacallà per les dues cares.
Tallar els fruits secs i els bolets si són massa grossos.
A la mateixa paella afegir més oli i saltar els fruits secs.
Un cop agafi color agregar els bolets i la sal.
Quan estigui tot cuit,incorporar el vi i reduir.
Retirar el saltat i col-loqueu-lo al forn uns minuts junt amb el bacallà.
Disposar als plats el llom de bacallà amb el saltat per sobre i agregar la reducció.
Decorar amb espècies en pols al vostre gust.

35min

Notes

Podem canviar el bacallà per altres peixos(lluç, orada,llenguado,...)
També es pot substituir el vi blanc per moscatell o brandi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: