Pastís de Santiago
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 130g d'ametlla ratllada crua
- 100g de sucre i sucre glaç per guarnir
- 3 ous
- 1 llimona
- 50g de mantega
5 racions
Utensilis
Motllo rodó per anar al forn
Elaboració
Els ous batuts es barregen amb el sucre.
Després hi posem l'ametlla i la llimona ratllada,li afegim la mantega i ho remenem.
Aquesta pasta la posem en un motllo amb una mica de farina al fons.
Temps de forn 25 minuts a 180º(preescalfat).
20min
Notes
Un cop fet el pastís el podem guarnir amb el sucre glaç i la creu de Santiago(obcional).
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Sara, Grácies pel teu vot,si la fas penso que t'agradará no costa gens de fer i es boníssima...
Gracias por tu comentario,es muy fàcil de hacer y es muy suave al paladar,se come solo!!! Anímate a probarlo y lo...
Gràcies Carmen pel teu comentari,si proves la recepta,jo crec que t'agradarà.Ara començo a escriure receptes i ho faig...