Entrepà de salami i mantega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 g de salami
  • 50 g de mantega en pomada
  • 4 llesques de pa de motlle

2 racions

Elaboració

Per a fer aquest entrepà només cal tenir en compte que les proporcions sempre seran de tanta mantega com salami.
I el pa que necessitem.
Passarem el salami per la batedora.
El barragerem amb la mantega.
Untarem tres llesques de pa.
La quarta farà de barret.
Tallarem les vores i ho partirem pel mig fent dos rectangles.
Emboliquem amb paper de cera i llestos.

10min

Notes

Un bon entrepà per a prendre de picnic.
Si el fem a trossos més petits també poden servir com a canapé.


Recepta de cuina de Entrepà de salami i mantega

Aquesta és la meva recepta 100

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: