Braç de patata de la iaia Titi
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- (per a 2 persones) 4 patates
- 2 tomàques
- 2 cebes
- 2 llaunes de tonyina
- Maionesa
2 racions
Elaboració
En primer lloc, pelem les patates i les tallem en tacos, posant-les a bullir en una olla amb oli i sal, fins que estiguin toves i preparades per axafar.
En segon lloc, en una paella hi posem oli i hi afegim les cebes tallades a foc lent, quan trobem que ja estan "poxades", hi afegim les tomàques tallades i pelades en trossets petits.
Quan creguem que el sofregit de ceba i tomàca ja està apunt, apaguem el foc i hi afegim la tonyina tot remanant-ho.Ho reserbem.
Agafem una plàtara plana i hi coloquem film on hi col·locarem la patata axafada tot aplanant-ho amb una pala o cullera, hi afegim el sofregit i ho enrollem. Ho deixem refredar.
Enretirem el film, i hi posem la maionesa per sobre, cobrint el braç.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de presentar-lo a taula.
1h
Notes
Si pot posar olives, enxoves, pebrot i tomàquets xerry per sobre per una bona presentació.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.