Braç de patata de la iaia Titi
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- (per a 2 persones) 4 patates
- 2 tomàques
- 2 cebes
- 2 llaunes de tonyina
- Maionesa
2 racions
Elaboració
En primer lloc, pelem les patates i les tallem en tacos, posant-les a bullir en una olla amb oli i sal, fins que estiguin toves i preparades per axafar.
En segon lloc, en una paella hi posem oli i hi afegim les cebes tallades a foc lent, quan trobem que ja estan "poxades", hi afegim les tomàques tallades i pelades en trossets petits.
Quan creguem que el sofregit de ceba i tomàca ja està apunt, apaguem el foc i hi afegim la tonyina tot remanant-ho.Ho reserbem.
Agafem una plàtara plana i hi coloquem film on hi col·locarem la patata axafada tot aplanant-ho amb una pala o cullera, hi afegim el sofregit i ho enrollem. Ho deixem refredar.
Enretirem el film, i hi posem la maionesa per sobre, cobrint el braç.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de presentar-lo a taula.
1h
Notes
Si pot posar olives, enxoves, pebrot i tomàquets xerry per sobre per una bona presentació.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1824 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Agraeixo que us agradi! Eduard, igualment! si encara segueix en peu Cal Carreter! Salutacions!
Gràcies Nani Nolla, ma encantat!ja la probaré de fer, i ja et diré que tal. Salutacions.
Hola Meri! perdona però la barreja d'ous i la llet s' ha de posar avans de la barreja de verdures al motlle no? es que sóc...