Braç de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de patates.
  • Oli verge d'oliva i sal.

Pel farciment:

  • Una llauna de tonyina.
  • Olives verdes i negres.
  • Salsa maionesa.
  • Una llauna de pebrotets vermells.
  • Una llauna d'anxoves.
  • Dos ous durs.
  • Un ou cru.
  • Uns pesolets
  • Ametlles i avellanes triturades.

6 racions

Utensilis

Una safata de servir, un passapurés.

Elaboració

Bullirem les patates una vegada les tinguem pelades, a trossets, en una olla amb oli i sal.
Una vegada bullides, les passarem pel passapurés, fent una pasta molt espessa.
Batrem l'ou cru, i l'afegirem a la massa.
L'estendrem damunt d'un drap de cuina net, i farem un rectangle d'uns 25 x 50 cms.
Posarem aleshores per sobre la tonyina, les olives talladetes a trossets, les anxoves també tallades, els ous durs a tallets, els pèsols, les amtelles i avellanes triturades, i maionesa (millor feta de casa).
Ho embolicarem fent un braç, mirant que quedi ben tancat de tot arreu, inclosos els costats.
Ho posarem en una safata se servir, i ho decorarem amb la maionesa restant, una mica d'enciam, escarola, o trossets d'oliva i pebrot vermell, olives, etc... al nostre gust.
Ho reservarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho.

1h

Notes

Ho servirem fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6524 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Núria Valls diu:
Que bo!!!!Jo el faig igual que tu però en comptes de posar-hi ou cru a la patata li poso una mica de mantega.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: