Delícies de formatge

Ingredients

  • 6 formatgets
  • 1 plat d'ou batut
  • 1 plat amb pà rallat

2 racions

Elaboració

Agafarem els formatgets un a un, els banyarem amb l'ou i els passarem pel pà rallat.
Seguidament, farem ús d'un "tàpper" o qualsevol altre utensili que ens serveixi, per intorduïr-hi els formatgets i deixar-los reposar al congelador.
Passades unes 2hores, repetirem el primer pas de banyar-los en ou i passar-los pel pà rallat, per tal de tenir més consistència alhora de fregir-los i que així no es desfassin. Els introduïrem de nou al congelador.
Passades unes hores, o si bé, el dia que decidim presentar a taula les delícies de formatge, treurem els formatgets del congelador i els fregirem en una paella amb oli calent. Un cop fregits els deixarem reposar en un plat amb paper absorvent.

Notes

Es pot fer amb qualsevol tipus de formatgets, personalment utilitzo els "quesitos".
Per una bona presentació, es presentaran els formatgets ben col·locadets en un plat i decorats amb una mica de mermelada de gerds per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Soc col.leccionista de "tapes" així que no puc passar per alt aquesta recepta. Gracies
Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Núria, encantat! M'encanta el formatge! Veig que ets de Sant Sadurní de l'Heura. Jo, fa uns anys enrera havia anat sovint a Cal Carreter. Encara existeix?
Una abraçada!
Núria Company Pàmies diu:
Agraeixo que us agradi!

Eduard, igualment! si encara segueix en peu Cal Carreter!

Salutacions!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: