Delícies de formatge

Ingredients

  • 6 formatgets
  • 1 plat d'ou batut
  • 1 plat amb pà rallat

2 racions

Elaboració

Agafarem els formatgets un a un, els banyarem amb l'ou i els passarem pel pà rallat.
Seguidament, farem ús d'un "tàpper" o qualsevol altre utensili que ens serveixi, per intorduïr-hi els formatgets i deixar-los reposar al congelador.
Passades unes 2hores, repetirem el primer pas de banyar-los en ou i passar-los pel pà rallat, per tal de tenir més consistència alhora de fregir-los i que així no es desfassin. Els introduïrem de nou al congelador.
Passades unes hores, o si bé, el dia que decidim presentar a taula les delícies de formatge, treurem els formatgets del congelador i els fregirem en una paella amb oli calent. Un cop fregits els deixarem reposar en un plat amb paper absorvent.

Notes

Es pot fer amb qualsevol tipus de formatgets, personalment utilitzo els "quesitos".
Per una bona presentació, es presentaran els formatgets ben col·locadets en un plat i decorats amb una mica de mermelada de gerds per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Soc col.leccionista de "tapes" així que no puc passar per alt aquesta recepta. Gracies
Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Núria, encantat! M'encanta el formatge! Veig que ets de Sant Sadurní de l'Heura. Jo, fa uns anys enrera havia anat sovint a Cal Carreter. Encara existeix?
Una abraçada!
Núria Company Pàmies diu:
Agraeixo que us agradi!

Eduard, igualment! si encara segueix en peu Cal Carreter!

Salutacions!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: