Amanida tèbia de formatge de cabra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet d'amanida variada (ho trobarem als supermercats)
  • Quatre rodanxes de formatge de cabra.
  • Un paquet de beicon fumal a dauets.
  • Un grapadet de nous.
  • Un grapadet de pinyons.
  • Un grapadet d'ametlles laminades.
  • Una cullerada de mel.
  • Sal, oli verge d'oliva, i vinagre de Mòdena.

4 racions

Utensilis

Plats individuals de servir.

Elaboració

Posaem en una paella una mica d'oli, les nous, els pinyons i les ametlles laminades, amb la cullerada de mel. Ho enrossirem i reservarem.
També enrossirem una mica el beicon a daus, i ho reservarem.
Prepararem la vinagreta amb un bon raig d'oli, sal i el vinagre de Mòdena. Ho reservarem.
Posarem en una paella amb una mica d'oli, els talls de formatge de cabra, i els marcarem lleugerament, per tal de calentar-los.
Posarem en plats individuals primer l'amanida, i per sobre els fruits secs i e beicon.
Ho ruixarem amb la vinagreta.
Finalment, hi posarem el formatge de cabra enmig, i ho servirem a continuació.
Podem decorar-ho amb unes tomaques xerri.
Podem també, posar-hi més rodanxes de formatge.

30min

Notes

Cal servir aquesta amanida així que hi posem el formatge per sobre, per tal que sigui tèbia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: