Amanida tèbia de formatge de cabra

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet d'amanida variada (ho trobarem als supermercats)
  • Quatre rodanxes de formatge de cabra.
  • Un paquet de beicon fumal a dauets.
  • Un grapadet de nous.
  • Un grapadet de pinyons.
  • Un grapadet d'ametlles laminades.
  • Una cullerada de mel.
  • Sal, oli verge d'oliva, i vinagre de Mòdena.

4 racions

Utensilis

Plats individuals de servir.

Elaboració

Posaem en una paella una mica d'oli, les nous, els pinyons i les ametlles laminades, amb la cullerada de mel. Ho enrossirem i reservarem.
També enrossirem una mica el beicon a daus, i ho reservarem.
Prepararem la vinagreta amb un bon raig d'oli, sal i el vinagre de Mòdena. Ho reservarem.
Posarem en una paella amb una mica d'oli, els talls de formatge de cabra, i els marcarem lleugerament, per tal de calentar-los.
Posarem en plats individuals primer l'amanida, i per sobre els fruits secs i e beicon.
Ho ruixarem amb la vinagreta.
Finalment, hi posarem el formatge de cabra enmig, i ho servirem a continuació.
Podem decorar-ho amb unes tomaques xerri.
Podem també, posar-hi més rodanxes de formatge.

30min

Notes

Cal servir aquesta amanida així que hi posem el formatge per sobre, per tal que sigui tèbia.


Recepta de cuina de Amanida tèbia de formatge de cabra
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: