Aletes de pollastres adobades

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 aletes de pollastre
  • 1/2 litre de cervesa
  • 6 cullerades de farina
  • Sal, pebre,orenga,i llorer
  • Oli d''oliva

2 racions

Elaboració

Tallaem les aletes per l'os i les posemm en un bol amb la sal, el pebre, l'orenga i el llorer, i ho cobrim tot amb la cervesa. Ho deixem reposar unes 2 hores.
Després escorrem les aletes, les enfarinem i fregim amb oli. En treure-les, les deixem sobre paper de cuina, i le servim calentes.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
És una recepta que us la recomano molt, perquè és pot menjar freda i és molt ràpida de fer pel que no tenen temps per destinar a la cuina.
Nuri Valles diu:
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Ventura Gotsens Gaya diu:
Nuri les pots acompayar amb samfaina

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: