Llagosta al conyac

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llagostes de uns 600 grs
  • 1 copa de conyac
  • 1 ceba
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Talleu les llagostes per la mitat, poseu-les a coure a foc viu durant cinc minuts
Piqueu la ceba finament i fregiu-la en una cassola amb l'oli. Quan estiga daurada
afegiu les llagostes i el pebre negre.
Escalfeu i enceneu el conyac amb molta cura. Quan s'aji apagat el foc, aboqueu-lo
per damunt de les llagostes. Deixeu-les coure cinc minuts.
Quan estiguen cuites les retireu del foc i les regueu amb el suc de la seba cocció

Notes

Podeu acompanyar-les amb cebetes confitades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Ventura Gotsens Gaya diu:
penso provarla


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: