Bacallà amb samfaina

Ingredients

  • Bacallà ( penca i morro).
  • Oli d'oliva.
  • Samfaina.

4 racions

Elaboració

Es dessala el bacallà durant tres dies canviant-li l'aigua cada 24 hores. Quan està dessalat, s'eixuga, s'enfarine i es fregeix en una cassola amb oli d'oliva suficient.
A mesura que està es treu. Quan està, es fa la samfaina en el mateix oli. llavors, s'hi posa el bacallà i es deixa una estona més, a poc foc que continuï ofegant se.
Es millor menjar-s'ho reposat.

1h

Notes

Es una recepta de quaresma


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: