Faves ofegades

Ingredients

  • 3 kg de faves.
  • 1 All tendre.
  • 1/2 Ceba tendra.
  • 1 Brot d'herba de Santa Maria.
  • 1 Botifarra negra.
  • 1 Tall de cansalada viada.
  • 1 Rajolí d'oli de oliva.
  • Sal.
  • 1 Cullereta de postre de pebre vermell dolç.
  • 1 Rajolí de vi negre.
  • Aigua.

3 racions

Elaboració

1. Es desgranen les faves i es renten, i després s'escorren.
2. En una olla posarem 1/4 L d'aigua, quan estigui calenta hi posarem las faves i tots els ingredients que ja haurem tallat a trossets petits i les anirem remenant, mirant que no s'aferrin. Quan estiguin casi cuites hi afegirem el vi, les deixarem que s'acabin de coure i apagarem el foc.

1h 30min

Notes

Es poden menjar sucant-les amb salsa. Els ingredients de la salsa són: 1 all tendre trossejats petit, sal, pebre vermell dolç, oli d'oliva i vinagre. Es barreja tot i tens una salsa per sucar les faves.
Això és un primer plat.


Recepta de cuina de Faves  ofegades

Faves ofegades
per Rosa Maria Llurba Gallisá

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1204 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: