Musaka de carn d'olla

per donar una alternativa a la carn d'olla

Ingredients

  • Carn d'olla (inclou tot el que hi hagueu posat per fer-la: patates, pastanagues, col, porro, ceba, ossos corb, pollastre, butifarra, costella porc, xai,...)
  • alls
  • 1 albergínia gran
  • Anou moscada
  • formatge ratllat
  • oli d'oliva, sal

4 racions

Elaboració

Tot el que sigui de carn d'olla, dessossat,i ben trinxat menudet (que no quedi puré) es posa en un paella on prèviament hi haurem trinxat 3 o 4 alls. Ho sofregirem tot que agafi gust. S'hi tira una mica de sal i l'anou moscada ratllada. Es corregeix segons agradi més o menys picant i salat.
Es talla l'albergínia pel llarg i es couen les làmines resultants a la planxa prèviament salpebrades.
En una safata d'anar al forn, es disposa una capa d'albergína a la base i seguidament es va omplint del trinxat de la carn d'olla. Es diposa una segona capa d'albergínia per sobre. Es poden posar tantes capes com albergínia es tingui, jo n'he tingut prou amb dues capes. Per sobre, s'hi tira formatge ratllat i a gratinar.
Bon profit!

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1111 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: