Entrepan provençals
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 4 talls de pernil dolç (pot ser de gall d'indi)
- 200 grms. de formatge mozzarella
- 1 potet de pate d'oliva negra
- 2 tomaquets
- Unes fulles d'ansiam tallades a juliana
- 8 llesques de pa de motlle
4 racions
Elaboració
Untem les llesques de pa amb el pate d'oliva (no ens passem quedaria salat)
posem rodanxes de mozzarella,de tomaquet (tot tallat fi), el pernil dolç i l'anciam.
Tambe es pot fer amb planxes de pa de motlle i enrotllar apretant be, drespres es talla i queda molt be
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
966 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim