Petits bescuits

Ingredients

  • 2 ous
  • 170 g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 15o g de farina
  • 100 g de coco ratllat
  • 100 ml d'oli de gira-sol
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Sucre llustre

5 racions

Utensilis

Motlles per a madalenes

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC.
En un bol, bateu-hi els ous amb el sucre fins que blanqueixi i quedin escumosos.
Afegiu-hi el iogurt, remeneu-ho i poseu-hi la farina barrejada amb el llevat. Afegiu-hi l'oli i barregeu-ho bé fins que quedi una massa fina i sense grumolls.
Aromatitzeu la massa amb el coco ratllat, barregeu-ho bé.
Unteu amb margarina uns motlles per a magdalenes i repartiu-hi la massa; ompliu-los sols 2/3 parts de la seva alçada, doncs augmentaran el volum amb la cocció.
Poseu-ho al forn durant 25 a 30 minuts, fins que hagin augmentat i la superfície estigui daurada.
Espere a desemmotllar-los fins que estiguin tebis.
Serviu-los empolsats amb el sucre llustre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1398 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: