Brioixos petits farcits de fuagràs casolà gratinats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quinze brioixos petits (medias noches)
- Fuagràs casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Beixamel (la trobareu a les meves receptes)
- Mantega
- Formatge ratllat
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Dos cassons grans
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem una mica de beixamel com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, en un bol de vidre gran, barregem tant la beixamel,com el fuagràs casolà i amb l'ajud del batedor de varetes fem una pasta fina i la reservem.
Seguidament, amb un ganivet de serra, obrim els brioixos i amb l'ajud de la mànega pastissera els omplim, els tapem i els fiquem a la placa del forn amb un paper sulfurat a sota.
A part, en un cassó petit, calentem la mantega fins que és líquida, i amb l'ajud d'un pinzell pintem els brioixos pel damunt.
Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat per sobre, i els gratinem a 180º, fins que el formatge estigui daurat, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.