Brioixos petits farcits de fuagràs casolà gratinats
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Entrepà
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quinze brioixos petits (medias noches)
- Fuagràs casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Beixamel (la trobareu a les meves receptes)
- Mantega
- Formatge ratllat
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Dos cassons grans
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
							Primerament, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, fem una mica de beixamel com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, en un bol de vidre gran, barregem tant la beixamel,com el fuagràs casolà i amb l'ajud del batedor de varetes fem una pasta fina i la reservem.
Seguidament, amb un ganivet de serra, obrim els brioixos i amb l'ajud de la mànega pastissera els omplim, els tapem i els fiquem a la placa del forn amb un paper sulfurat a sota.
A part, en un cassó petit, calentem la mantega fins que és líquida, i amb l'ajud d'un pinzell pintem els brioixos pel damunt.
Tot seguit, els espolsem amb formatge ratllat per sobre, i els gratinem a 180º, fins que el formatge estigui daurat, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2899 visites.
 2899 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram