Pastis d'espinacs amb sobrassada i parmesà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 massa de pasta de full
- un manat d'espinacs
- sobrassada
- formatge parmesà
- 1 ou
- sal
4 racions
Elaboració
- Bullim els espinacs amb aigua amb sal, no molta estona ja que així conservarem més el gust i no reduiran tant, els colem i els escorrem be.
- En una safata que pugui anar al forn estenem la pasta de full, al mig estenem els espinacs, sobre d'els espinacs estenem la sobrassada, (es ,millor ser generós), i per acabar posarem el formatge parmesà prèviament picat. Tanquem la massa fent un pastís.
- Batem el ou i amb l'ajuda d'un pinzell pintem la massa.
- Posem la safata al forn , prèviament escalfat a uns 180ºC) i coiem fins que la massa quedi torradeta
30min
Notes
- Aquest plat també es pot menjar fred, però es molt mes bo calent
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Tens tota la raó, el que passa es que tinc la costum de deixar-les abans amb aigua per tal d'evitar la sorra. D'aquesta...
Moltes gracies Quim, prenc nota per provar-la. Ja et comentaré com m'ha anat
Sempre he fet el tiramisú classic i m'ha agradat aquesta variant, a veure si aquest cap de setmana la provem
Hola Joan, Aquesta recepta es molt bona! Suggeriment: - El all del morter el pots fregir una mica abans - A la picada...